Här är ett par av elever jag har undervisat en och en.Mer elevrecensioner

Jag hade kört fast i utvecklingen, men efter tre lektioner hos Jonas så vart de fullt ös på greppbrädan!

Felix Arvsell

Jonas är den bästa gitarrläraren jag någonsin haft! Han är extremt duktig på att förklara tekniker och musikteorin som ligger bakom lektioner på ett pedagogiskt sätt. Med lektioner hos Jonas har jag utvecklats väldigt snabbt och det har gjort det mycket enklare att lära mig spela den musik jag tycker om!

Fredrik Wikman

Jag har egentligen bara superlativ att ge denna gitarrlärare. Professionell ut i fingerspetsarna, lyhörd. Med det menar jag att han lyssnar på eleven. Inte bara “här är ett par skalor, fixa dem i 100km/h till nästa vecka”. Vad vill du som elev ha ut av detta. Det hjälper han dig med. Han försöker inte lära dig sådant som du inte är intresserad av. Han baserar lektionerna utefter dina idoler, dina inspirationskällor. Kan inte nog rekommendera denna gitarrlärare.

Niclas Nyström

Dina lektioner har fått mig att äntligen fatta hur skalor och ackord hänger ihop, hur jag kan göra mina solon intressantare, använda tekniker jag bara drömt om att kunna använda.
Tack vare dina lektioner vågade jag ta steget att provspela för ett coverband, jag fick platsen!!
Det hade aldrig gått utan dina lektioner Jonas.

Kenneth Johansson

Jag är utomordentligt nöjd med Jonas gitarrlektioner och stöd i form av mp3 filer, text och noter med tabulatur. Efter ett 20-tal privatlektioner hos Jonas har jag har upptäckt och lärt:
– att jag verkligen kan lära mig spela
– att lyssna och förstå musiken
– en massa verktyg
– några fina melodier
– trevligt snack om musik mm allt från Jimi Hendrix till klassiskt
– det var som att lära sig cykla och hålla balansen, nu kan jag styra dit jag vill, med lite ansträngning förstås….

Andreas Farkas

Kan inte annat än att rekommendera Jonas som gitarrlärare! Hade stagnerat i min utveckling under några år tills jag ramlade över Jonas på nätet. Oerhört kunnig och duktig lärare som dessutom är en härlig människa.
10 tummar upp!
Alexander Meijer

Kände att jag inte “kom någonstans” med mitt gitarrspel men så fick jag upp ögonen för Jonas. Jonas är inte bara en fruktansvärt bra gitarrist utan även en fenomenal pedagog, lyhörd lättsam och trevlig. vilket gör allting bara roligt och avslappnat. Funderar du på att ta gitarr lektioner,sluta leta!!!. kan inte rekommendera någon annan än Jonas!

Dany Thunder

Hej! Jag behövde hjälp att komma igång igen med mitt slumrande gitarrspel. För att speeda upp processen tänkte jag – gitarrlektioner. Surfade runt och fick upp ögonen för Jonas Hörnqvist, gitarrlektioner. Jag bor i utanför Stockholm och Jonas i Göteborg, hur ska detta gå till? Jag kontaktade Jonas som berättade att många av sina elever undervisar han via Skype. Kanon tänkte jag, vi kör! Jag blev snabbt varse om av att det finns en del att slipa på. Tack vare lektioner med Jonas kunde jag lyfta med spel snabbt istället för att själv försöka under mycket längre tid. Jonas är en grym gitarrist och fantastisk pedagog. Ni börjar att gå igenom din nivå samt vad DU vill lära dig, kanon! Jag kan starkt rekommendera att ta lektioner med Jonas Hörnqvist, Absolut!

Mvh, Markus Tell

Ja hur är egentligen min upplevelse med Jonas? Har själv håller på med att lira gitarr till och från i 10 år, en långsam process att lära sig då man endast fått hjälp genom ”Tuben”.. började hos Jonas för några månader sedan då jag kände att jag verkligen vill lära mig att få bättre förståelse för instrumentet. Redan efter första lektionen så kändes det som man lärt sig något som egentligen skulle ta flera månader att förstå sig på.. Jonas är toppen då han lyssnar och förklarar väldigt pedagogiskt. Något som man absolut inte kan begära genom att kolla videos på youtube. 5/5 helt klart Jonas och tack än sålänge!

Jonathan Nordfeldt

Jonas är hjälpen du behöver, och får ditt spel framåt. Pedagogisk och tydlig i vad du behöver och kan förklara varför. Så ge dig själv en belöning och ring. Sa jag att han kul att tjöta med.

Magnus Lundvall

Tog lektioner ca. 2 gånger i veckan av Jonas under tiden jag gick i gymnasiet! Det har starkt format både mitt gitarrspel och min personlighet!Extremt givande lektioner av en äkta gitarrguru!Kan inte rekommendera Jonas och hans lektioner tillräckligt!

Jack Stroem

Jag hade Jonas som gitarrlärare under flera år och har alltid varit nöjd både med honom och hans lektioner. Det har alltid varit individanpassade efter mina önskemål och jag har utvecklats otroligt mycket som gitarrist tack vare Jonas! Kan varmt rekommendera honom! Oavsett vilken nivå du är på kommer du utvecklas både som gitarrist och musiker överlag med lektioner av Jonas!

Johan Walter

En sak som är viktigt när man ska hitta en bra lärare är att läraren är lyhörd inför de behov du har som elev. Fler gånger än inte, så ligger det en färdig mall som kanske inte just passar just ditt sätt att lära dig. Sedan är det viktigt att personen som lär ut är sakkunnig, inte bara på att spela utan på teorin bakom hur man spelar.
Alla dessa saker har Jonas och eftersom han har en arsenal av lektioner så kan man ändra riktning för att tex. köra plektrumteknik mitt i om det behövs eller öva koordination mellan händerna på olika sätt.
Här får du inte bara ett par skalor att efterapa utan ett enorm genomtänkt, heltäckande sätt att jobba efter. Motivationen hålls hög och det blir mer självgående att sitta och nöta in vissa moment som måste göras. Det finns inga genvägar, så lätt är det.
Jag kan bara rekommendera att om man funderar på lektioner så kommer du bli inte bli besviken utan accelerera i ditt spelande.

Rasmus Hult

Jonas är en varm och trevlig person och en enormt kompetent gitarrlärare. Varje lektion följer i det pedagogiska spåret och det är, oavsett var man befinner sig, lika bra via skype som irl.

Niclas Atals

Jonas är en gitarrlärare i elitklass. Inte minst är han bra tekniskt och lär ut på ett pedagogiskt och ett bra sätt. Han har blivit en bra vän och har svar på alla frågor gällande dess gitarrspel och hjälper den att utvecklas i rätt riktning. Rekommenderas starkt!

Erik Norén

Jonas är inte bara en grym gitarrist han är även en grym gitarrlärare.Jag har haft äran att inte bara tagit lektioner av Jonas utan har även blivit en god vän.Jonas är mycket pedagogiskt och lyhörd som gitarrlärare han ser vilka behov du har för att utvecklas i ditt gitarrspel! Vill du ta ditt gitarr spel till en ny högre nivå inom alla changer tveka inte att boka lektioner hos Jonas.

Stefan Norén

Jag har börjat med elgitarr på “äldre” dar och har testat youtube, diverse gitarrlärare mm men inte hittat rätt förrän nu. Det är inte alltid en duktig gitarrist även är duktig pedagog men det är Jonas! Det finns en röd tråd i upplägget och man känner hela tiden att man utvecklas. Att ha lektioner via Skype fungerar bra när avstånden inte gör att man kan träffas. Letar du efter gitarrlärare kan du alltså sluta leta nu ! Kontakta Jonas!

Håkan Lind

Jag har letat länge efter en gitarrlärare som hade mer kunskaper i teorin och i praktiken. Nu med Jonas känns det att jag återigen utvecklas åt rätt riktigt och därmed öppnas en hel värld. Det är superskönt att veta att Jonas skickar ut materialet via email efteråt komplett med ljud och instruktioner som man har pratat om på lektionen.
Rekommenderas starkt allt från nybörjare till proffs!

Mark Toth

Jonas är en fantastiskt duktig gitarrist och lämpar sig verkligen som lärare. Han har ett tålamod som inte är av denna värld!Som han skriver är det mycket att tänka på när man börjar spela, och Jonas är underbart bra på att exempelvis visa hur man kan göra när man kämpar med att vinkla sänder och armbågar korrekt. Dessutom har han otroliga kunskaper när det kommer till material. Han har hjälpt mig se ut min nya förstärkare och gitarr och har varit väldigt engagerad i detta!

Mathias Jedborg

Pedagogisk! Hjälpsam! Grym!

Dan Persson

När man tar gitarrlektioner ifrån Jonas, så får man inte bara en lektion och en lärare. Man får även en vän, en mentor och en massa inspiration! Jonas lektioner och vänskap har gjort att jag har utvecklats till en mycket bättre och kunnigare gitarrist!

Oscar Wigner

Jag kände efter några års spelande att jag inte längre utvecklades, och jag visste inte hur jag skulle gå vidare. Efter bara några månader med Jonas hade jag gjort stora framsteg inom teknik, musikteori och improvisation. Ingen kan öva åt dig, men Jonas ger dig verktygen du behöver för att utvecklas som gitarrist och musiker.

David Lidell

Jonas är en mycket skicklig gitarrist och det märks att han gärna vill dela med sig av sina kunskaper. Lektionerna är mycket pedagogiskt upplagda med både en teoretisk bakgrund såväl som praktiska övningar av hög klass.
Jonas är öppen för många typer av musik och en go gubbe som är lätt att tjôta med som vi skulle uttrycka det här på västkusten 🙂 Rekommenderas starkt!

David Lennermo

Jonas lektioner är inspirerande, lärorika och proffisga, med tabulaturer och ljudfiler blir inlärningen otroligt effektiv. Att sedan lektionerna är avslappnade och roliga gör det att man får motivation till att öva öva och öva=)

Erik Fransson

Dina förklaringar i manualen har gjort att man förstår sambanden i skalan, istället för att bara få tabs på ett papper (som den övningen jag fick från en kompis var).

Johan Jönsson

Du gör allt så sjukt bra helt enkelt, du får t.om teorin o va skit intressant. Dina övningar e ju helt otroliga. Man behöver inte sitta länge med dem för att det ska ge resultat.
Dom är väldigt koncentrerat uppbyggda just för det ämnet, övningen omfattar! Jonas is the king!

Marcus Breiving

Lektionerna är mycket pedagogiska och dom ger ett väldigt personligt intryck. De få gånger man behöver frågan honom något får man snabbt ett rakt och enkelt svar och har förmågan att göra svåra saker väldigt begripliga. Fortsätt såhär Jonas!

Henrik Olausson

Man märker snabbt att jonas är en erfaren lärare som vet vad han snackar om,
en gång i tiden var ju även jonas nybörjare och med tanke på hur duktigt han är idag
så vet han uppenbarligen hur man bör träna för att bli bättre. öva öva öva!

Tomas Wallin

Jonas är en jäkligt schysst kille, svarar alltid på dina frågor när han har tid mm:)
Hans lektioner är på topp! han lägger upp dom efter dina behov och färdigheter, och dom är uppbygga på ett så simpelt sätt att man inte behöver fråga han något om just lektionerna.

Jim Lundgren

Jonas lektioner gör det så lätt så att man knappt behöver fråga honom något. Jag kan då inte säga att jag är annat än nöjd.

Matthias Andersson

Jonas är utan tvekan en av de bästa gitarrlärarna som finns. Han har en förmåga att lära ut de saker du verkligen behöver lära dig och han lägger upp lektionerna på ett så bra sätt så man aldrig undrar över något.

Fredrik Brunnsby

Efter en månad med Jonas = minst ett halv års spelande själv! Det finns inget som är som dom här lektionerna. Bara efter en månad har jag ändrat mkt och spelar mkt snabbare o med mer känsla.
Jonas övningar har en förmåga att låsa upp fingarna direkt!
Sen är det bara o lira.. På tre månader kan jag nog säga att jag känner mej väldigt säkrare..
Dessutom är Jonas väldigt schysst o ger alltid tid för frågor 🙂

Janos Kisvari

Lektionerna Jonas skriver till varje elev är unika för varje elev vad han behöver/vill lära sig. det gör att du känner att Jonas verkligen vill att du lär dig spela gitarr och växa som musiker.

Magnus Lundvall

Vad kan jag säga Jonas? Dina lektioner är helt enkelt dom bästa jag har haft. Dom är värd varenda öre!

Ola Johansson

Man lär sig det man själv vill plus att man får mycket tips och hjälp.

Henri Junttila

Du är himla bra på att veta vilka saker som man behöver öva på för att göra framsteg inom en viss gitarrstil. Du plockade fram alla byggstenarna och hade bra exempel, bra övningar och bra förklaringar till allt. Suveränt! Du var bra på att svara på mina frågor om teorigrejer också. Det var otroligt smidigt att du bara kunde maila över varje lektion när det var dags och att betalningen kunde ske så smidigt.

Robert Eriksson

Helt underbara gitarrlektioner, jag trodde aldrig att jag skulle kunna spela gitarr, men Jonas bevisade motsatsen.

Martin Sylven

Jonas erbjuder en möjlighet att skräddarsy sina lektioner efter ens egna behov och färdighetsnivåer.

Anders Bergvall

Jonas ger väldigt bra och intresanta lektioner som garanterat ger en ett bättre gitarr spel. Definitivt värt pengarna.

Robert Nykvist

På Jonas lektioner är det en väldigt bra stämning, man kan snacka om allt och inget och det lättar lektionen väldigt mycket. plus att man lär sig grymt mycket!

Daniel Svensson

Jonas lektioner är coola, roliga och bra och han berättar allt på j bra sätt, så att man fattar ( i vilket fall de mesta och han är absolut den bästa och coolaste gitarrlärare jag känner till.)”

Niklas Wallin m.m.

Vill du också bli bättre på gitarr kan du kontakta mig här under: