Nu kan snabbt och enkelt lära dig spela gitarr vare sig det gäller bluesrock, hårdrock, metal, pop, funk eller visor och fingerspel på akustisk gitarr.

Om du är intresserad av att lära dig spela, kontakta mig nu!

Fördelar med att ta onlinelektioner:
Flexibilitet: Onlinelektioner ger dig flexibiliteten att du inte behöver resa till en fysisk plats för att delta.

Tillgänglighet: Genom att ta gitarrlektioner online kan du ansluta från var som helst i världen, så länge du har tillgång till en internetuppkoppling. Det ger dig möjligheten att välja och arbeta med gitarrlärare som kanske inte är lokalt tillgängliga för dig.

Lärande i din egen miljö: Att ta lektioner hemifrån ger dig möjlighet att lära dig och öva i en bekant och bekväm miljö. Du kan anpassa din omgivning efter dina behov och skapa en atmosfär som underlättar inlärning och fokus.

Teknik och resurser: Genom onlinelektioner kan du dra nytta av digitala verktyg och resurser som delas av gitarrläraren. Det kan inkludera noter, övningsfiler, inspelningar och videor som kan vara till stor hjälp för att förbättra ditt spel.

Minskar logistiska hinder: Onlinelektioner eliminerar behovet av att resa till en specifik plats för att ta lektioner. Detta minskar kostnader och logistiska utmaningar som kan uppstå vid traditionella lektioner.

Jag behövde hjälp att komma igång igen med mitt slumrande gitarrspel. För att speeda upp processen tänkte jag – gitarrlektioner. Surfade runt och fick upp ögonen för Jonas Hörnqvist, gitarrlektioner. Jag bor i utanför Stockholm och Jonas i Göteborg, hur ska detta gå till? Jag kontaktade Jonas som berättade att många av sina elever undervisar han via Skype. Kanon tänkte jag, vi kör! Jag blev snabbt varse om av att det finns en del att slipa på. Tack vare lektioner med Jonas kunde jag lyfta med spel snabbt istället för att själv försöka under mycket längre tid. Jonas är en grym gitarrist och fantastisk pedagog. Ni börjar att gå igenom din nivå samt vad DU vill lära dig, kanon!
Jag kan starkt rekommendera att ta lektioner med Jonas Hörnqvist, Absolut!
Mvh, Markus Tell

Allt du behöver är:
Webbkamera med ljud så jag kan se och höra dig prata och spela.

Skype (gratis). Det här är programmet vi kommer använda för att se och höra varandra.
Ladda ned Skype för Windows

Adobe Acrobat reader (gratis) för att kunna läsa lektionerna.
Ladda ned Acrobat Reader

Winamp (gratis) för att kunna för att lyssna på ljudfilerna i lektionen.
Ladda ned Winamp

Tog lektioner ca. 2 gånger i veckan av Jonas under tiden jag gick i gymnasiet! Det har starkt format både mitt gitarrspel och min personlighet!Extremt givande lektioner av en äkta gitarrguru!
Kan inte rekommendera Jonas och hans lektioner tillräckligt!

Jack Stroem

Lektionerna funkar lika bra med akustisk gitarr eller elgitarr och du är varmt välkommen att kontakta mig.

Läs gärna intervjuen med mig som tidningen Studio gjorde om det här med lektioner-online. Klicka här för att läsa intervjuen

Just nu finns det inga lediga platser men du får gärna skriva upp dig på väntelistan så får du ett meddelande så fort det finns en ledig plats. Följ bara länken: väntelista