Med en väl beprövad erfarenhet av att ha undervisat över 2000 elever har jag hjälpt människor precis som DIG att blomstra och uppnå sin fulla potential på gitarr.

Att undervisa i gitarr är mer än bara ett jobb för mig – det är min passion och min livsstil. Varje dag känner jag en gnista av glädje när jag delar min kärlek till musiken och gitarrspelet med mina elever. Resultatet av min passion är ett ständigt brinnande intresse för att hjälpa dem att nå sina musikaliska mål och förverkliga sina drömmar.

Du som elev är unik och har dina egna förutsättningar och mål. Genom att vara lyhörd och uppmärksam kan jag anpassa min undervisning för att stödja varje elevs framsteg och utveckling. Att se mina elever växa och ta steg mot att bli skickliga gitarrister ger mig en enorm tillfredsställelse.

Min positiva och pedagogiska inställning är nyckeln till att skapa en inspirerande och givande undervisningsmiljö. Jag tror på att bygga upp elevernas självförtroende och uppmuntra dem att våga utmana sig själva. När de känner sig trygga och entusiastiska blir inlärningsprocessen roligare och mer framgångsrik.

Min undervisning har lett till framgångsrika resultat för över 2000 elever genom åren. Resultaten av min undervisning talar för sig själva. Med över 2000 elever genom åren har jag sett otaliga framgångshistorier. Många av mina elever har blivit framgångsrika musiker, och vissa har till och med gått vidare till att bli professionella gitarrister.
Min stolthet över mina elevers framgång är oändlig.

Jag har delat med mig av mina kunskaper inte bara genom traditionella lektioner, utan också genom två bästsäljande gitarrböcker: “Soloteknik för elgitarr” och “Soloteknik för rock & blues.” Dessutom har mina 15 instruktionsvideos (playalong)  hjälpt tusentals gitarrister att förbättra sitt spel och utveckla sin egen stil.

Genom att dela mina insikter har jag också haft möjlighet att skriva flera kolumner i framstående gitarrtidningar och websidor. Detta har gett mig chansen att nå en bredare publik och inspirera ännu fler gitarrister att fortsätta sin musikaliska resa.

Genom online-undervisning har jag nått elever över hela världen och fått möjlighet att dela min passion med en global publik. Att vara en del av deras musikaliska utveckling är en fantastisk och berikande upplevelse.

Min kreativitet och passion för musik sträcker sig bortom undervisning – jag har också haft möjligheten att komponera musik till välkända artister som Joe Lynn Turner (Rainbow/Yngwie Malmsteen/Deep Purple), Neil Turbin (Anthrax), Tony Harnell (TNT) och många fler. Dessutom har jag skapat musik för film (John Hron bl a), reklam och dataspel, vilket har utmanat och utvecklat mig som musiker och kompositör.

Men den största glädjen för mig är att se mina elever utvecklas. Att vara en del av deras framsteg och vittna om deras framgångar är den mest givande känslan. Det är den passionen som driver mig som gitarrlärare och som gör mitt arbete så meningsfullt och uppfyllande. Jag ser fram emot att fortsätta inspirera och motivera mina elever samt dela min kärlek till gitarrmusik med världen.

Soloteknik för elgitarr
Soloteknik för rock & blues


Som gitarrlärare har jag den fantastiska möjligheten att även turnera runt i Sverige och Skandinavien och hålla gitarrclinics och seminarier på olika musikhögskolor, musikaffärer, gitarrfestivaler m.m. Under dessa inspirerande tillfällen täcker jag olika ämnen som är centrala för att förbättra ditt gitarrspel och musikaliska förståelse.

En av de viktigaste aspekterna jag delar med mig av är gitarrteknik. Genom att presentera effektiva och välbeprövade övningsmetoder hjälper jag dig att utveckla ditt spel och ta det till nya höjder. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren gitarrist, har jag tekniker som kommer att hjälpa dig att förbättra och finslipa dina färdigheter.

Skalor är ett annat område där jag utforskar olika dimensioner av gitarrspel. Utöver de vanliga rockskalorna tar jag dig med på en resa genom skalor från olika kulturer som Japan, Kina, Ungern och mer. Denna breda förståelse för skalor ger dig möjlighet att utforska olika musikstilar och utveckla en unik klang i ditt gitarrspel.

Musikteori är ett ämne som ibland kan verka komplext, men jag gör det till en spännande och tillgänglig upplevelse. Genom att förklara hur allt sammanlänkar och ger dig en djupare förståelse för musikteorin och harmonilära, ger jag dig verktyg för att bättre förstå musikens struktur och möjligheten att skapa harmonier som berör.

Eller mina erfarenheter av skivbolag (mitt band Treasure Land låg på ett av världens största skivbolag för hårdrock, heavy metal) och management. Vad du ska se upp med t.ex. när du ska skriva kontrakt.

Min undervisning äger rum i Västra Frölunda där jag har skapat en lugn och harmonisk miljö för våra lektioner. Här kan du fokusera på din musikaliska utveckling i en avkopplande och inspirerande miljö.

Oavsett om du är nybörjare eller avancerad, ser jag fram emot att undervisa dig och hjälpa DIG bli den bästa gitarrist du kan bli!